Vol met onafhankelijke Vakantiepark Le Chat informatie

Title

www.VLC - Écuras.info

Fijn dat u interesse toont in mijn dienstverlening.

TARIEVEN 2020 DIENSTVERLENING 


De start is het basispakket. Vanuit dit pakket kunnen andere diensten worden afgenomen, gerelateerd aan het huis en de tuin. AUB Montbron probeert zoveel mogelijk maatwerk te leveren. 


Als U verhuurt, dan kunnen we alle ondersteunende diensten aanbieden, die u en uw huurders ter plaatse nodig hebben. Daarbij hanteren wij als norm dat de huurder van nu zich comfortabel voelt in uw huis en een onbezorgd verblijf heeft in de relatief korte tijd dat die hier is met zijn gezin. Voor ons betekent dat onberispelijke schoonmaak, inclusief bed- en badlinnen en complete inventaris. Maar, ook aantrekkelijke extra’s, zoals boodschappenpakket, broodjesverzorging etc. Daarnaast beschikt AUB over voldoende en geschikt kindermeubilair, die de huurders bij hun reservering kunnen bijbestellen. In ieder geval kan elke huurder rekenen op een aantrekkelijk welkomstpakket om de aankomst na een lange reis te veraangenamen.


AUB Montbron heeft de mogelijkheid uw huis te verhuren of u hierbij te ondersteunen. Zij maakt daarbij gebruik van een bewezen goed automatiseringspakket, speciaal toegeschreven op de verhuur en het beheer van huizen.


Daarnaast verzorgt AUB Montbron de werkzaamheden aan uw huis waar dat nodig of gewenst is. Of het gaat om het repareren of vervangen van kranen, een vervanging van het terras, het realiseren van een tuinhuisje of een aanbouw: wij zijn u van dienst. AUB Montbron selecteert de vakman, die het werk moet uitvoeren, vraagt een offerte en na onze beoordeling ter goedkeuring aan u wordt voorgelegd, we volgen het werk en brengen verslag uit, beoordelen de oplevering, de factuur sturen we aan u door ter betaling en voor onze bemoeienissen rekenen we een van tevoren overeengekomen tarief. 


Dat zal, afhankelijk van het werk, bestaan uit een vergoeding per uur, 

€ 36,- of een percentage van 7% over de aanneemsom.Basistarief 

Per jaar € 150,--

Beheer en toezicht van uw huis het hele jaar rond; periodieke inspecties, zowel binnen als buiten; aan- en afsluiten van elektra en water voor en na de winter, controle na extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten


Verhuur 

Wij regelen de verhuur voor U

Verhuurcommissie tbv AUB Montbron 17,5% van de huursom.

De verhuursom wordt in overleg met U vastgesteld. Verhuurbeheer

U regelt zelf de verhuur en AUB Montbron ondersteunt U

* Verhuurklaar maken inclusief grondige, professionele startschoonmaak   € 100,-

* Schoonmaak na elke verhuur ca. € 65,- incl kosten AUB

* Bed- en badlinnen € 20,- per persoon per week 

* Ontvangst en begeleiding gasten € 7,- per verhuurdag

   inclusief het uitchecken van uw gasten en de eindcontrole van het huis Individueel zwembad

* Periodiek onderhoud € 17,50 per keer

* Winter- en zomerklaar maken € 250,- totaal per jaarTuin onderhoud 

Maaien maximaal 15 maal per jaar, snoeien in voor- en najaar, inclusief afvoeren snoeiafval; inclusief gotenreiniging (1 maal per jaar) en terras schoonspuiten in het voorjaar.

Indicatief tarief maaien: 

* Klein                  : € 250,- per jaar 

* Middel                : € 300,- per jaar 

* Groot                 : vanaf € 350,- per jaar 

* Snoeien             : € 27,- per uurVerbouwingen

Wij werken uitsluitend met bonafide aannemers, die beschikken over een zogenaamde décennale (een garantieverzekering voor een periode van 10 jaar voor geleverd werk). Uitvoering op basis van offerte. Voor onze assistentie rekenen we 7% van de aanneemsom. Alle inkoop wordt zonder toeslagen bij u doorberekend. 

Alle werkzaamheden door derden worden rechtstreeks in rekening gebracht, na controle en goedkeuring door AUB Montbron. De genoemde tarieven zijn gebaseerd op de gangbare prijzen. In overleg met U selecteert AUB de schoonmaakster of tuinman op basis van geschiktheid en beschikbaarheid, maar het zou ook degene kunnen zijn, die tot nu toe dit werk voor u doet. AUB Montbron rekent voor haar assistentie (selectie vakmensen, coördinatie, controle en rekeningcontrole) € 10,- per schoonmaak en 10% over het tuinonderhoud, achteraf te berekenen aan het einde van elk kalenderkwartaal; uitgangspunt is, dat het voor U niet prijsverhogend werkt.

 

Uitsluitend beheer sleutel 

Wij bewaren een sleutel van uw huis voor eventualiteiten, zodat u zeker weet dat er altijd een sleutel ter plaatse is (mocht u uw eigen sleutel vergeten zijn, hebben laten liggen of anderszins). Bewaarkosten € 90,- per jaar.


Voor uw aanmelding kunt u gebruik maken van het formulier hieronder.  U hoort snel van me.

 
 
Bedankt voor uw aanmelding. U hoort snel van me.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Heeft u nog vragen? Rechts op de pagina heeft u de mogelijkheid om mij een persoonlijk bericht te sturen.

Graag tot hoors,

Gijs van Rijswijk