Vol met onafhankelijke Vakantiepark Le Chat informatie
Afgelopen 6 maanden heeft deze site >10.500  keer informatie mogen verstrekken !

Title

www.VLC - Écuras.info

Soms is het licht en soms is het donker op de wereld. Vaak zijn er, spijtig genoeg, grote problemen op onze aardbol. Soms zelfs worden heel eenvoudige zaken enorm belangrijk gemaakt. Iedereen is vrij om daar zijn/haar keuze in te maken, heeft zijn/haar eigen verantwoording en overwegingen.
Zo simpel is dat.

Wij zouden bijvoorbeeld op onze nieuwspagina graag een link geplaatst houden naar de uitgaves van ons mooie verenigingsblad. Een blad die met liefde wordt gemaakt en het lezen waard is. 

Spijtig genoeg heeft het bestuur aangegeven het niet op prijs te stellen dat geïnteresseerden de sfeer en enthousiasme via onze website op Le Chat kunnen proeven. Men verzocht ons de linkjes te verwijderen met als reden: privacy. Het voldoen aan de privacywetgeving ligt ons inziens bij de redactie van een (verenigings)blad zelf voordat ze het op internet plaatsen. Toch hebben wij gevolg gegeven aan het verzoek en de linkjes verwijderd.

Wij wachten op een berichtje dat de vereniging terugkomt op haar besluit. Uiteraard zullen wij het
nieuws vanuit Écuras wel blijven volgen en weergeven op onze nieuwspagina. Tenslotte zijn wij het, met meer dan 17.000 paginabezoeken per jaar, verplicht aan onze lezers.

Wij houden u op de hoogte.

Peter