Vol met onafhankelijke Vakantiepark Le Chat informatie

Title

www.VLC - Écuras.info

Bron : AD 1 april 13.00 uur


De Franse politie heeft in de eerste twee weken dat Fransen thuis moeten blijven wegens de coronacrisis 5,8 miljoen controles uitgevoerd en daarbij 359.000 processen-verbaal opgemaakt. Het ministerie van Binnenlandse Zaken zegt dat de meeste boetes zijn uitgeschreven omdat mensen zonder geldige redenen de deur uit zijn gegaan.

In Frankrijk zijn de maatregelen strenger dan in Nederland en er staan bij overtredingen erg hoge boetes op, mogelijk oplopend tot 3700 euro. In bepaalde gevallen kan er ook een celstraf worden opgelegd. De 67 miljoen inwoners mogen alleen de deur uit als ze een formuliertje hebben geprint en ingevuld, waarop staat aangegeven waarom ze de woning hebben verlaten. 


Bron : nieuwsbrief VLC, 12 maart


Zoals u op het nieuws heeft gehoord heeft Frankrijk haar inwoners gevraagd om de aankomende 2 weken thuis te blijven. Alleen de hoognodige dingen mogen gedaan worden zoals eten kopen, naar de dokter gaan en werken, indien dit niet vanuit de woning mogelijk is (inwoners moeten altijd een schriftelijke verklaring bij zich hebben). Frankrijk heeft ook haar grenzen gesloten sinds dinsdagmiddag 17 maart, 12 uur, voor de aankomende 30 dagen in de hoop het verspreiden van het virus te verminderen/vertragen.


Hierdoor zou u misschien de aankomende weken niet naar het park kunnen komen en zit u waarschijnlijk met vele vragen. Wij zijn momenteel aan het uitzoeken in hoeverre u als eigenaar recht hebt om naar uw eigendom binnen Europa af te reizen. De deur van de receptie is gesloten voor publiek maar via de mail of telefoon zijn wij wel bereikbaar. 

Indien u op het park aanwezig bent en er over in zit of u nu wel weer naar huis kunt gaan, daarop heeft Emmanuel Macron in zijn toespraak gezegd dat mensen indien gewenst naar huis kunnen komen.

Heeft u belangrijke aanvulling.
Gebruik svp onderstaande mogelijkheid.

 
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.