Vol met onafhankelijke Vakantiepark Le Chat informatie
Afgelopen 6 maanden heeft deze site >10.500  keer informatie mogen verstrekken !

Title

www.VLC - Écuras.info

Kies Hiawatha om een kijkje te nemen in onze woning op Le Chat.

Fijn dat ik u op mijn pagina welkom mag heten.

Mijn naam is Sidney en ben adviseur bij Verisure beveiligingssystemen te Amsterdam en (samen met mijn ouders) mede-eigenaar op ons park. Ik help u graag verder.

Kent u Verisure? Ons systeem is erkend door de overheid en na een alarmmelding controleren wij eenvoudig de juistheid. Door deze zekerheid handelt de politie de melding als een serieuze PAC (Particuliere Alarm Centrale) af. Met andere woorden, de politie komt altijd direct ter plaatse.  In tegenstelling tot andere aanbieders die uitsluitend uzelf een seintje geven en u het dan vervolgens mag bekijken.
Verisure maakt deel uit van het meer bekende Securitas. Wij zijn in Europa de grootste beveiliger van particuliere woningen en kleine bedrijven. Kies het logo linksboven voor meer informatie.

Gaat u op vakantie en/of heeft u haast? Dan installeer ik persoonlijk eventueel binnen 24 uur of direct nadat u uw handtekening heeft geplaatst.
(buitencamera's vragen iets meer tijd)

Wilt u een betrouwbaar advies, gevolgd door een juiste installatie, dan zie ik uw uitnodiging heel graag tegemoet. Belt u liever met Verisure vraag dan om Sidney.
Links op de pagina heb ik de contactmogelijkheid geplaatst.
Uiteraard geheel vrijblijvend en het maakt niet uit waar u in Nederland woont. 

Graag tot hoors, Sidney