village le chat Ecuras Dordogne particuliere vakantiewoning informatie vvv koop kopen village le chat
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart
Village le Chat

www. VLC - Ecuras. info

met heel veel informatie over



met meer dan 5500 bezochte pagina's in 2023


LIMOUSIN

Wandelroute: Via Lemovicensis

Misschien wel de meest authentieke pelgrimstocht van Frankrijk

Omschrijving wandelroute: als de Via Podiensis de mooiste is, dan is de Via Lemovicensis (of: het pad van de Limousin) de meest authentieke van de vier Franse pelgrimsroutes die naar Santiago lopen. Doordat de route door toeristisch minder populaire gebieden loopt, is de sfeer onderweg nog redelijk authentiek te noemen. Een pelgrim is hier nog uniek, in plaats van een kuddedier. Overnachten kan in kloosters, herbergen, op campings en in pensions. Verwacht onderweg kleine dorpjes met grootse kathedralen en langgerekte paden waar het goed mijmeren is.

DORDOGNE

Wandelroute: GR 36 Traversée du Périgord

Facile 2.0

Als er één regio is in Frankrijk waar je wandelingen per definitie niet te zwaar zijn, dan is het de Dordogne. Geweldige wijnen, grootse kastelen, goed gemarkeerde wandelroutes en gigantische diners. Met 6300 kilometeraan kleine routes en 1300 kilometer Grande Randonnees is het lastig kiezen. Maar de topper is toch de GR 36 omdat deze route dwars door de Dordogne voert. Van noord naar zuid (of andersom) vanaf Perigueux naar Cahors.

Wandelgids: Hier koop je de routegids van de GR 36.

Op Pad ging eerder in de Dordogne op outdoor avontuur om er te wandelen, fietsen en kanoen.

CHARENTE

Button voor wandelroutes in Charente